Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

7: They see me rollin…..

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 27. januar , 2019 kl. 16:59

Hoi!

Leverer enda en fantastisk tittel! Sant???

Sitter og ser på håndballkamp atm! Spilt kamp selv og det gikk awesome. Var i kjempeform i dag. Ikke rart da jeg slokna helt på sofaen i går kl 21 og sov til klokken 0700 imorges…

Ifølge klokka har jeg fått meg stødige 9,5 timer med søvn. DIGG!

Må til av og til rett og slett.

Igår hev vi oss i bilen og kjøre ned til Sverige. Fylle opp fryseren litt. Også får vi jo litt hjelp med kjøkkenet fremover så trengte litt øl! Og brus. Sukkerfri brus. Kjøpte sånn… 7 brett med det og litt sukkerfri energidrikke! Alltid greit å ta en slik før kamp. Blir så mye skjerpa i hodet da! Vet ikke helt om det kan kalles doping når man ikke drikker kaffe..? Høhø!

Da vi kom hjem fra Sverige rasket vi på treningsfillene og hev oss på EVO. Jeg kjørte helvettesøkta på ellipsemaskinen. Gikk ganske bra, var i alle fall i super form! Greide å holde meg lenge på 170 uten at pulsen steg nevneverdig over. Jobber litt på forskjellige power. Starta på 8 og jobbet meg sakte opp til 11/12! Kjennes i beina idag forråsirreslik!

Så jeg har begynt å rulle. Etter hver økt skal det rulles. Jeg håper det hjelper på beina for jeg er ganske stiv i leggene nå. I tillegg har jeg trening imorgen, kamp tirsdag, trening onsdag. Så er jeg opptatt fredagskveld og lørdag hele dagen (kjøkkenet skal rives) så tror ikke jeg rekker noe økt noen av disse dagene. Så mulig jeg må bite i det sure eplet og ta en seks dagers på torsdag… Må se litt an hvordan kroppen føles imorgen og etter kamp på tirsdag. Kampen tirsdagen er forresten sinnsykt seint… 2100 :O

Alltid like flatterende når man ruller

Er virkelig konsentrasjonen selv når jeg holder på!

Har også brukt rulle når vi har flere kamper på en dag for å «løsne opp» litt mellom kamp 1 og 2. Har funka ganske bra!

Men nå er det mat!

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.