Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

11: Trening?

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 20. september , 2019 kl. 07:50

Yåw!

Har fått et hint eller tre om at det er litt for lenge siden jeg skrev her sist.

Tenkte jeg skulle oppklare litt hvorfor slappheten, så jei.

Såååå… Hva skjedde? Joda. Jeg er lik meg selv og ser som vanlig ikke egne begrensninger osv osv. En eller annen gang i vår så hadde jeg et lår som sa pang under en kamp. Var vondt som f, men tenkt shit au. Går bort om jeg forsetter å være varm. Det gjorde det da altså ikke. Så det har blitt lite løping egentlig i hele sommer.

Har blitt endel styrketrening da, hvor vi har fokusert på å prøve å styrke opp muskelen og alt rundt. Dette førte til betennelsesymptomer, som igjen har ført til at hele greia er litt stivt og egentlig bare er av og på hele tiden.

Har funnet ut at løsningen bare er å fortsette å trene, men fokusere på å varme bedre opp. Dette har fungert sånn någenlunde, men jeg slår den jo opp igjen stadig vekk da. Men men.. løser seg vel til slutt!

Nå er vi i gang igjen med innebandy, og per nå er det to-tre treninger i uka. Torsdag er er det treninger med 1 div som vi av og til blir invitert til å være med på. Jeg prøver å få med meg alle tre slik at jeg får mest mulig trening og derav kanskje blir litt teknisk bedre?

I tillegg prøver jeg å få inn en del styrke, og vi har begynt med dansing på tirsdager. Så de ukene det er kamp blir det en dag eller to med dobbeltrening. Men ey, hvis jeg uansett ikke kan gjøre noe på ettermiddagen fordi jeg har innebandytrening så kan jeg like godt putte inn en styrketrening der også.

Kostholdet har jeg heller ikke vært veldig flink på, 4 uker med sommerferie hjalp ikke på. Nå har jeg tatt meg selv i nakken igjen! Dog med det treningsmønsteret jeg har nå har jeg veldig mye større rom på hva jeg kan spise. Så det er jo kult da! Må selvfølgelig prøve å bare ikke ta helt av selvfølgelig!

Men uansett, I’m back! Og flere oppdateringer følger!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.