Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

13: Hvorfor det å lytte til kroppen bare er kødd!

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 2. februar , 2020 kl. 18:03

Hei alle sammen!

Langt mellom innleggene om dagen. Mye av det går på at jeg ikke har fått de resultatene jeg ønsket og derfor har vært veldig demotivert.

Nå prøver jeg noe nytt, kommer ikke til å skive noe mer om det her før jeg vet at det har gitt meg de resultatene jeg ønsker.

Så, hvor mange ganger har man ikke hørt «husk å lytt til kroppen din da» eller «du må lytte til kroppen den sier ifra»

Jeg har sikkert sagt det, ment det og hørt det mange mange ganger.

Og vet dere hva? Det er noe jævla kødd!

Ok.. greit.. har du 40 i feber, brudd en eller annen plass, eller har jobbet 16 timer i gjennomsnitt de siste tre ukene, så burde du kanskje ta en pause.
Trening burde kanskje da ikke være det første du tenker på.

Men du skal vite en ting om kroppen din når du er i vektnedgangsprosess, den kommer til å jobbe mot deg, på hvert jævla fuckings gram du går ned.

Kroppen din er nemlig veldig fornøyd med å ligge på sofaen og være lat. Samme som at de fleste hjerne egentlig bare er helt komfortabel med at ingenting endrer seg og at du gjør det samme hver dag,

Grunnen til dette er at kroppen din kan sammenlignes med en «hoarder». Jada.. like gal som alle de merkelige seriene på TLC.

Kroppen din lagrer alt den får i overskudd, og den ELSKER det overskuddet. Det er derfor det er så sinnsykt mye vanskeligere å gå ned enn det er å legge på seg.

Kroppen din elsker også hvilke, selv om aktivitet er mye bedre for den i de fleste tilfeller.

Hvis jeg hadde lytta til kroppen min i dag, så hadde jeg i stedet for å dra på trening og fått løpt litt, ligget på sofaen hele dagen og spist godteri. Fordi det var det kroppen min ville i dag. Den ville i hvert fall ikke trene eller vaske hus. Den ville være lat å se på Netflix. Ikke veldig sunt for noen som er i et «Oppussingsprosjekt».

4×4 i dag var helt grusomt. Det var kjempetungt og jeg var ikke motivert, men en hemmelighet skal jeg si dere:

Uansett hvor umotivert jeg er når jeg starter eller underveis, så er det alltid like sinnsykt godt etterpå!

Så slutt å lytt til kroppen din, lytt heller til hjernen din. Har du ikke trent på over en uke er det søren med på tide! Kroppen din kommer ikke til å ønske å trene for deg, så da må den tvinges litt! Og uansett hvor dårlig treninga de ble, så dro det, og du slår alle som ligger på sofaen!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.