Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

4: Infiltrator og stolt av det!

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 18. januar , 2019 kl. 08:13

Hoi!

Jeg snublet over et innlegg som gjør meg så eitrende forbannet at jeg til slutt ikke greide å holde kjeft.

Dette er dette innlegget i VG.

Mulig hun bare gjør det for å provosere, men jeg er i alle fall provosert. Så det har hun fått til det hun vil.

Det er faktisk folk som henne, som gjør terskelen litt høyere for å starte i januar. For å dra seg på et treningssenter.

Det er ikke så forbaska jævelig gøy når du ikke ser ut som alle de andre Instagrammodellene som surrer rundt der.

Til slutt lærer man seg jo selvfølgelig å gi faen, men blikkene kommer. Og er du usikker nok så kan det faktisk pushe deg over kanten til å ikke dra.

Jeg sier ikke at alle er sånn, men endel er sånn, og de dømmer deg for å ikke være i like god form, ikke gjøre ting korrekt, osv osv osv.

Jeg skjønner forsåvidt det med at det ikke blir ryddet opp osv, men vet du hva kjerring (ja.. jeg kaller henne kjerring!) det er ganske mange akkurat som deg som faen ikke greier å rydde opp etter seg heller!

Fy faen jeg har plukket mange vekter fra dere supertrenere. I tillegg bruker dere så jævelig tunge vekter, at det er ei forbaska treningsøkt for meg også å plukke opp.

Du kritiserer støttemedlemmer, men du vet det er støttemedlemmene som gjør at treningen din koster 500 kr i måneden og ikke 2500???

Hvis det er så jævelig vanskelig for deg å trene mens andre er der; dra tidligere, dra i helga eller bygg deg ditt eget jævla studio!

 

Jeg har mer enn en gang vært borti at folk har kommet bort til meg og fortalt meg at jeg gjør ting feil, og at de har trent i så og så mange år og jeg må heller gjøre sånn. Hvis jeg vil bli tynnere må jeg gjøre mer av det. Osv.

Siste som prøvd bare så jeg på og sa ganske rolig: Programmet mitt er satt opp av PT som jobber her. Jeg velger heller å følge ting slik han har sagt jeg skal gjøre.

Mulig det for kisen her var sjekking, det er uansett irriterende.

Anyways, i går var det PT time. Det ble helvettesøkta. Jeg hadde rasert en tå (klums) så denne gangen ble det på ellipsemaskinen. Det funka egentlig helt knall. Ble sliten, svett og trøtt!

Og ikke minst jævelig sulten!

Oppsummering her:

Så dønn sliten!

Ellers, jeg gikk på vekta i går morges og var gått ned 0,8 kg! Jævelig digg. Fortsetter jeg slik hver 10 dag kommer jeg til å nå målet mitt i……… MAI!

Woohooo.. Vel, det bremser vel opp før eller siden. Flere som mister vekt i bulker? Jeg kan være samme vekt i 10 dager også plutselig over natta har jeg mistet 0,8 kg.

Leser litt på nett og mulig en av grunnene er at fettcellene trekker til seg vann når dem blir tomme. Slik at når vannet plutselig drar, så faller vekta!

I helga blir det ikke noe trening. Skal få prøve å gått litt tur derimot! Imorgen er eneste cheat dagen min i hele januar og det grugledes!

Gleder meg mest til kake, men også til vin!

 

Klem fra hun som heier på deg på treningstudioet uansett hvordan du ser ut, for alle monner drar og det er bare du har dratt deg opp fra sofaen!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.