Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

2: Det er lov å la seg friste! Eller..?

Kategori: Trening | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 10. januar , 2019 kl. 09:23

Hoi alle sammen! Da er andre uke av året godt i gang. Det hadde jeg jo helst håpet at jeg også var.

Det er jeg ikke… Jeg har vært rimelig slapp. Har prøvd å kjøre langkjøring, har prøvd 4×4 og formen har bare vært blæh. Så ble det heldigvis innebandytrening tirsdagskvelden, og selv om det ble sinnsykt sent så var det skikkelig digg og bare komme i gang.

Helt ærlig.. det var grusomt… Vi spilte 1,5-3 minutter også pause og det var tungt ass. Udugelig hvor mye formen faller i jula. Idag skal jeg i gang med første styrketreningen på litt for lenge. Nå kommer litt av det selvfølgelig av at jeg har vært 1000% stiv i nakken etter at jeg sklei når jeg prøvde å stå ski i jula. Bakglatte ski + amatør = whiplash.. eller noe slikt. Jeg hadde i alle fall greid å gå hardt nok bak til at jeg var blå på halsen min der nakken var vond. Slå den, jeg er seriøst tidenes kløne…

Uansett, i dag is the day! Jeg er sykt spent og nervøs, har til og med planlagt det slik at jeg spiser på jobb slik at jeg ikke kan få sting fordi det er for kort mellom mat og trening! Rutinert ass!

I tillegg kom lavmålet igår, jeg måtte til slutt bare kaste all godis jeg hadde i huset. Jeg har jo som dere kanskje fikk med dere sist kuttet ut usunne greier i januar, og vi har noe sånn som 1000 forskjellige godiser i skapet. Flere poser var også åpne. Det er min store last det.. Åpne poser…. Da er det så lett å ta fordi «posen allerede er åpen» i tillegg til at ingen kan ta meg på det. Siden ingen forhåpentligvis har talt hvor mange som var i… I tillegg er Erik borte så bevisene hvis jeg skjeiet ut ikke ville vært der. Så jeg startet krigføringen.. og nå har jeg kastet: Smågodt, sjokolade, åpne poser snacks og all pinneis som var i frysen. Så nå har jeg bare Pandy og Läkerol igjen i kjøkkenskapet, og et par poser potetgull, som er lukket! Resten befinner seg nederst i søppelsjakta under Kanonhallveien…

Ja jeg vet det er begredelige greier å kaste mat. Men når det stortsett bare var E-stoffer og konserveringsmidler er det vel kanskje litt mer ok?

I tilegg står det en skål med disse veldig tilgjengelig på jobb i tillegg til pepperkaker, sjokolade og masse brus… Akk og ve… De er dog litt lettere å unngå siden det på jobb finnes vitner! Peiser på med vann så jeg skal være mett nok til å ikke ta en frem til lunsj…

Uansett! Jeg skal gjennomføre dette! Beklager at jeg var litt miljøsvin… Løsningen er nok heller å slutte å kjøpe slike ting. Selv om det er på tilbud og vi kanskje trenger det neste gang vi har fest, middagsselskap eller noe annet sosialt!

Klem fra Ingerid; General og soldat i hæren mot godis i våre 70m2 på Løren

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.