Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

1: BK2020

Kategori: Trening | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 5. januar , 2019 kl. 12:08

Hei alle sammen!

Da starter jeg året med ny plattform. Da forrige bloggsiden skulle bli nedlagt, måtte jeg rett og slett bare flytte på eg. Håper jo selvfølgelig at dette blir like bra som det forrige. Men vi får se!

Så big News! Vi forlovet oss på julaften! Ikke veldig overraskende for meg, det var bestemt på forhånd. Ringene ble kjøpt i november og har ventet på boden helt til julaften! Dette betyr jo at jeg må legge meg i virkelig hardtrening fremover. SÅ BK2020 here I come! Håper dette hjelper på motivasjonen såklart. Men jeg har egentlig vært veldig flink. Slapt med trening, spisinga og generelt røre seg siste tre ukene. Resultat; har gått opp 400 g. Tenker det er helt ok. Så for meg i alle fall 2 kg til! Hehe.

Vi har hevet oss med på EVO sin kutt ut unødvendig sukker i hele januar Challenge på Facebook. Foreløpig har dette gått veldig bra (i fem dager…. ) Jeg har i tillegg kuttet ut alkohol i samme tidsrommet. For utenom en dag pause som er en 50årsdag jeg skal i. Så dette blir bra! Flere som har hatt panikk for vekta etter jul? Ikke sikkert du trenger å være stressa!

So long! Da er det bare å få på seg treningsklærne! Som mest sannsynlig strammer litt over den 400 g ekstra julemagen!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.