Bloggnorge.com // Tvenningspenning
Start blogg

Tvenningspenning

Fra feit til heit

9: 30årskrise?

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 3. mars , 2019 kl. 12:58

Hoi!

Da er skrotten blitt 30 år! Shit ass..

Har hatt en veldig fin helg med masse feiring, god mat og kaker. Så da var det på sin plass å dra seg på en liten løpeøkt i dag. Det gikk kjempefint.

Var veldig stresset for formen fordi jeg har sittet/ligget på ræva i tre uker. Vi har pusset opp kjøkkenet og det var ganske mye jobb. Også fikk jeg influensa og lå strak i to uker.

Men uansett, dagens løpeøkt gikk prima. Skulle egentlig løpt  i går. Men da jeg kjørte en litt hard styrkeøkt med PT på søndag så var jeg rett og slett for støl i går. Det var på det nivået at jeg småsparka litt jeg gikk fordi muskelen på fremsiden av låret var helt ødelagt på begge sider. Det er nesten borte i dag, men jeg kjenner det litt nå etter økta.

Dagens økt oppsummert:

Litt høy puls i dag. Men med tanke på at det ble noen glass vin i går, og det er en stund siden sist så syns jeg det er prima! Siste halvannet minutt så stilte jeg opp farge skikkelig. Helt opp til 11 faktisk. Ser ikke ut som klokka fikk det med seg, men uansett jeg var oppe i 191 i puls, så hilsa på makspulsen der.

Tok halvannet minutt å komme ned til 130 i puls igjen.

Hvilepulsen er litt høy om dagen. Før jeg var syk var jeg nede i 56/57. Nå har jeg 64. Ikke helt fornøyd men. Det går seg vel til med litt mer løping!

Til uka skal jeg til Bergen. Men Scandic city har visst et lite treningssenter med mølle. Så da har jeg ingen unnskyldning!

Nyt resten av søndagen! Jeg er helt ferdig, så her blir det nok en powernap!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.